تخطى إلى المحتوى الرئيسي
SQU E-learning System (Academic)
  • الصفحة الرئيسية
  • المزيد
العربية ‎(ar)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Français ‎(fr)‎ العربية ‎(ar)‎
تسجيل الدخول
الصفحة الرئيسية
  1. المقررات الدراسية
  2. Spring 2024 ( ARCHIVE أرشيف )
  3. Agricultural and Marine Sciences
  4. Food Science and Nutrition

Food Science and Nutrition

  • التصنيف
  • Copy Category
  • المزيد
  • 1 صفحة 1
  • 2 صفحة 2
  • » الصفحة التالية


Food Packaging || Spring23 copy 1



Introduction to human diet and nutrition || Spring 22 copy 1 copy 1



Nutrition in wellness and illness - Spring21 copy 2 copy 1 copy 1



Nutrition Care Process || Spring22 copy 1 copy 1



Nutrition in Wellness and Illness Spring21 copy 2 copy 1 copy 1



Nutrition in Wellness and Illness Spring21 copy 1 copy 1 copy 1



Nutritional Epidemiology Spring21 copy 1 copy 1 copy 1

The effects of dietary intake and nutritional status on health are complex; therefore the field of nutritional epidemiology has developed to untangle specific effects of individual nutrients in relat…


Nutrition in wellness and illness - Spring21 copy 1 copy 1 copy 1



Micronutrients Spring21 copy 1 copy 1 copy 1



Food Processing 1 Spring21 copy 2 copy 1 copy 1



Introduction to Human Nutrition and Diet Spring21 copy 1 copy 1 copy 1

The course is intended to provide students with fundamental knowledge about the foods they eat and understanding the impact of diet on human health. In addition; this course emphasizes the current ea…


Food Laws and Regulations || Spring 22 copy 1 copy 1

The course objective is to develop students’ skills in understanding the food laws and regulations, and their implementing procedures.


Food Packaging || Spring24

  • معلم: MOHAMMED AL-KHUSAIBI


Nutrition Care Process || Spring24

The systematic Nutrition Care Process (NCP) provides high-quality care. NCP gives dietetics and nutrition professionals a framework for critical thinking and decision-making, improving care and recog…
  • معلم: Aaisha Al-Kharusi
  • معلم: LYUTHA AL-SUBHI


Nutrition in Wellness and Illness || Spring24

The focus of course is on the macronutrient and few micronutrients and their health implications with respect to healthy diet. The role of nurse in the health care system will be utilized as a framew…
  • معلم: LYUTHA AL-SUBHI


Intro. to Human Diet || Spring24

  • معلم: Imran Khan


Principles of Biochemistry || Spring24

  • معلم: BUTHAINA AL-BALUSHI
  • معلم: Badriya Al-Qanubi
  • معلم: Preeja Prabhakar


Anatomy and Physiology II Spring2024

2.12.0.0
  • معلم: Preeja Prabhakar


Properties of Food and Agricultural Materials || Spring23 spring24

This course deals with the concept of food properties in relation to its definition, measurements, predictions and applications in product development, process design, storage stability and sensory a…
  • معلم: MD SHAFIUR RAHMAN


Food Processing 1 - Spring24

This course emphasizes the overview of food processing principles to develop shelf stable, convenience and palatable food products. The major goal is to demonstrate thermal food processing methods, s…
  • معلم: RASHID AL-BALUSHI
  • معلم: NASSER AL-HABSI
  • 1 صفحة 1
  • 2 صفحة 2
  • » الصفحة التالية
logo
يساعد هذا الموقع الأكاديمي في جامعة السلطان قابوس الطلاب في الوصول إلى جميع مقرراتهم الدراسية لكل فصل دراسي. يوفر الموقع منصة مخصصة لدعم رحلة التعلم الخاصة بهم. المعلمون متاحون لإرشاد الطلاب في كل مرحلة من تجربتهم الأكاديمية.
تابعنا

موقعنا

جامعة السلطان قابوس / مبنى المكتبة القديمة

elearn@squ.edu.om

2835,2726,2833,1549

معلومات عنا

الصفحة الرئيسية

عن مركز تقنيات التعليم

الموقع

روابط سريعة

إجراءات استخدام نظام التعلم الإلكتروني

طلب مقرر دراسي

محرك البحث الخاص بالمكتبة الرئيسية

دليل استخدام نظام التعلم الإلكتروني للطلبة

لم يتم دخولك. (تسجيل الدخول)
  • العربية ‎(ar)‎
    • Deutsch ‎(de)‎
    • English ‎(en)‎
    • Français ‎(fr)‎
    • العربية ‎(ar)‎
احصل على تطبيق الجوّال

Copyright © CET